GriffSoft Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A GriffSoft Zrt. közel 20 éves eredményes szakmai múlttal rendelkező magyar ügyviteli szoftverfejlesztő és informatikai társaság. A társaság jogelődjét a Griff Kft-t 1989-ben alakította több szakember, akik komoly gyakorlati tapasztalattal kezdték el a Forrás PC ügyviteli rendszer fejlesztését.

A Forrás PC ügyviteli rendszer siker nyomán a társaság a 90-es évek közepén kezdte el fejleszteni a Forrás-SQL integrált ügyviteli rendszert a piacon megjelenő új technológiai újításoknak megfelelően. Az első Forrás-SQL rendszert 1997. év elején kezdték el használni, azóta a 90-es évekbeli Forrás PC rendszer sikerét meghaladó eredmények jellemzik a Forrás-SQL rendszert. Az elmúlt 7 évben közel 180 projektet valósítottunk meg. A Forrás-SQL rendszert közel 900 cég, illetve intézmény használja a könyvelési pénzügyi kereskedelmi logisztikai termelési és egyéb feladatainak kezelésére.

Cégünk a vezető hazai ügyviteli szoftverfejlesztő cégek közül a legdinamikusabban fejlődő társaság, munkatársaink száma 2005-re meghaladta a 85 főt, gazdálkodásunk kiegyensúlyozott és nyereséges. A kiemelkedő eredményeket az ügyfeleinknél történt számos sikeres Forrás-SQL integrált ügyviteli rendszer bevezetésével és egyéb szoftverfejlesztési projekttel értük el. A GriffSoft Zrt. teljes folyamatrendszere az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer szabályozási keretei szerint működik, ezen kívül saját projektkezelési és rendszer-bevezetési módszertan teszi garantáltan eredményessé munkánkat.

www.griffsoft.hu